Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 15 januari 2020

Verkleedkleding

Zoals de meesten van jullie wel weten draaien we al een poosje mee in onze winkel (bijna 22 jaar al!). We hebben de meest uiteenlopende dingen gedaan om ons inkomen te verdienen, het wolkastje was de eerste jaren nog maar héél klein. Stofferen van kussens, maken en repareren van tenten, zeilen, hoezen, het herstellen en vermaken van gordijnen en kleding - dat doen we nog steeds maar we produceerden ook babyartikelen, inbakerdoeken, slabben en ander baby-textiel en nog veel meer. En jaren hadden wij een website met verkleedkleding voor kinderen die zich onderscheidde van het China-spul. Stevige verkleedkleren van katoen en andere sterke stoffen, goed in elkaar genaaid zodat ze tegen een stootje kunnen en gewassen kunnen worden. Wij ontwierpen deze verkleedkleren zelf, waren voortdurend op zoek naar goede katoenen stoffen en maakten deze kostuums in ons atelier of bij thuis-naaisters. Echt duizenden kostuums vonden hun wel naar scholen en kinderopvang, verkleedkisten en particulieren. Maar helaas, zoals het met veel dingen gaat was het produceren van deze kwaliteitsartikelen op kleine schaal niet meer rendabel (als drogisterijen en online boekverkopers ook verkleedkleding gaan verkopen is het snel gebeurd.....) en vorig jaar hebben we de website uit de lucht gehaald.


Maar we hebben echter nog wel een paar leuke kostuums over en vandaag ben ik bezig geweest om deze in een hoekje van de webshop te zetten. Alle verkleedkleding is leuk afgeprijsd.
Ben je op zoek naar een cadeautje voor je kind of kleinkind, neefje of nichtje? Dan is dit je kans, want op = echt op. 
Alle verkleedkleding kun je in de wasmachine wassen, alles is netjes gelockd en dubbel gestikt, gemaakt van stevige - veelal katoenen - stoffen. Het kan dus écht tegen een stootje, morsen en een avontuurtje. Wil je iets in de winkel ophalen? Dan is het slim om toch via de website te bestellen, dan ligt het voor je klaar.
(De komende dagen kunnen er nog wat kostuums bijkomen, ik heb nog niet alles op de website gezet)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...