Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 10 januari 2020

Binnen.....

Ik weet niet hoe het jullie verging vandaag maar ik was écht blij dat het zonnetje weer een beetje tevoorschijn kwam - zij het met wat tussenpozen. Gisteren vond ik het zóóó verschrikkelijk somber, zo donker. De grijze, grauwe wolken leken zo laag te hangen dat ik ze bijna kon aanraken. Nergens een sprankje licht of een gaatje in het wolkendek. Voor mijn gevoel bleef het de hele dag schemeren. En dan een temperatuur die helemaal niet bij januari past. Nee, dan vandaag! Een wisseling van zon en regen, soms helder blauwe luchten, openheid en gelukkig niet meer zo klef warm. Opeens kon ik om 5 uur toen ik de winkel sloot wél zien dat de dagen langzaam lengen.

Voorlopig is de winter echter nog niet voorbij, we zullen nog de nodige uren binnen vertoeven. Nu alle kerst-toestanden weer opgeborgen zijn (hoera!) voor een jaar is er weer letterlijk ruimte om wat moois te maken voor binnen. Ilse haakte voor mij deze wandhanger:


Met het leuke Bibi-garen van Borgo de' Pazzi en een ring (eigenlijk doet te grootte er niet eens zo toe) maak je deze wanddecoratie in een handomdraai. Het garen heeft een bijzonder effect door de gekleurde noppen in de draad. De uitgebreide beschrijving staat in het Wintermagazine Let's get Warm & Woolly. In dit magazine vind je nog meer ideeën voor in je interieur, maar ook haak- en breipatronen van truien, vesten en sjaals. Een aanrader!


Zowel het magazine als het garen zijn verkrijgbaar in onze webshop en in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...