Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 2 januari 2020

Koffie.........

Allereerst wens ik jullie al het Goede, gezondheid, voorspoed en geluk voor 2020! En natuurlijk zakken vol met inspiratie en creativiteit.
Hoewel het nog maar 2 januari is zit ik al weer helemaal in het ritme. Het luie zweet moet er uit 😁, de boekhouding en administratie zorgen er snel voor dat we met 2 voeten op de grond staan. De mailbox loopt al weer vol en we proberen weer wat structuur te krijgen in de week. Een regelmatig gezamenlijk bakje koffie tussendoor houdt ons helder!


Over koffie gesproken: vandaag 2 sokkenpatroontjes met als thema "koffie!" Iedereen die wel eens sokken breit kent het "koffieboontje" wel. Hier 2 variaties:


Dit prachtige sokken-patroon heeft variaties op het klassieke koffieboontje. Het patroon is van Wieke en je kunt dit patroon (in Engels en Nederlands) kopen via Ravelry. Met deze prachtige sokken wil je eigenlijk nooit meer schoenen aan...... en alleen maar op de bank zitten met de voeten omhoog. Boekje en een bakkie koffie erbij........ Voor wie liever haakt: ook dan kun je een koffieboon-patroontje maken!


Dit gehaakte sokkenpatroon is van Sascha. Het patroontje staat in het populaire sokkenboek van Sascha maar het is nu ook los te koop via RavelryEtsy of in onze winkel.


En als je niet kiezen kan, dan maak je ze gewoon allebei!

4 opmerkingen:

 1. Beste Jeanet,

  Ik wens je een gezellig, goed en gezond 2020 toe. 6 juni staat in mijn (nieuwe) agenda, dan kom ik een keer naar Arnemuiden toe.
  Groet, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel goed nieuwjaar gewenst! Prachtige sokken en je kopje koffie ziet er zo gezellig uit.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi jeanet, ja ik heb je blog gevonden.... wat leuk om je winkel te bezoeken gisteren..... en de wol voor de sjaal is al in gebruik hoor... de gerstekorrel is echt een top idee..... ik stuur je wel een foto van het eindresultaat.....

  Fijne dag en een succesvol 2020....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Both look great! Happy New Year. x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...