Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 9 januari 2020

Brei- en Haakclub

Vanavond starten we weer met de twee-wekelijkse Brei- en haakclub. Iedereen is van harte welkom.We beginnen rond half 8, de koffie en thee staan voor jullie klaar!

De data voor 2020 zijn: (let op, ook dit keer een aantal afwijkende data!!)

9 en 23 januari

6 en 20 februari

5 en 19 maart

9 en 23 april

7 en 28 mei

11 juni - laatste breiclub-avond 

Tot vanavond!


4 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier. Hopelijk voel je je alweer een stuk beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woonde ik dichterbij, dan schoof ik zeker aan. Ik wens jullie heel veel haak- en breiplezier in de club.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het voor mij te ver weg is. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig weer. Ook voor mij: jammer dat ik zo ver weg woon.
  Fijne avond😊

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...