Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 8 januari 2020

Kleur!

Tjonge, je zou er toch echt somber van worden......
Het weer, de boekhouding, de aanhoudende snotterigheid en niet in het minst van het wereldnieuws.
Aan de meeste dingen kan ik weinig veranderen, die boekhouding misschien nog een beetje (die moet gewoon af maar van de cijfers sta ik ook niet te juichen).

Ik heb er maar een vrolijk gekleurde kol bij gepakt. Niet dat dat helpt, maar somberen doet dat ook niet, toch?


Dit kolletje is een gevalletje "easy-peasy". Lekker makkelijk en de kleurtjes komen vanzelf. Het is daarmee ook een prima projectje voor beginners. Door de vorm kun je dit kolletje lekker binnen dragen op een shirt of trui maar ook prima in je jas. De punt van de kol zorgt ervoor dat je overal warm blijft.


Voor dit kolletje gebruikten we LangYarns Viva (3 bolletjes) en een haaknaald 4½. Je kunt de kleurtjes terugvinden in de webshop (en uiteraard in de winkel). Als je bij de opmerkingen "kleurig kolletje" vermeldt, stuur ik het patroontje mee met de bestelling. Viva is een heerlijk zachte 100% merino, fijn draagcomfort en het haakt ook nog eens heerlijk!



Morgen komt de zon vanzelf weer op!




3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dit patroontje krijg je bij aankoop van een paar bolletjes in onze winkel of webshop

      Verwijderen
  2. Ziet er heerlijk behaaglijk en kleurrijk uit dit colletje.

    BeantwoordenVerwijderen