Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 17 januari 2020

Analia-kol

Soms kijk ik mijn favorietenlijst op Ravelry nog eens na of ik snuffel op mijn Pinterest-borden en dan bedenk ik dat ik toch minstens 500 jaar moet worden om het allemaal te kunnen maken. Gaat 'm niet worden, vrees ik maar niets houd me tegen om de krenten uit de brei-pap aan jullie door te geven!


Zoals deze Analia-kol die ik vandaag tegenkwam op Raverly.  Het patroon is van Sweaterbabe, geschreven in het Engels maar voorzien van schema's. Je kunt het ook rechtstreeks op de website van Sweaterbabe kopen. Het patroon wisselt kabels en ajourpatronen af en de kol wordt dwars gebreid. Uiteraard kun je het patroon ook vaker herhalen en er een lange stola van maken. Of waarom geen prachtig kussen........?

Foto's en patroon: Analia-cowl Ravelry

Tracteer jezelf op een luxe draadje met zo'n mooi patroon, voor een kol heb je slechts zo'n 400 meter nodig!







2 opmerkingen:

  1. Al weer zo'n prachtig patroon. Maar nu eerst een aantal WIP's afmaken en dan ga ik weer eens verder kijken wat ik ga maken.

    BeantwoordenVerwijderen