Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 9 oktober 2019

Rozeta

Deze week is de nieuwe Crochet Along van Scheepjes begonnen.
Ik moet je bekennen dat ik over deze CAL gemengde gevoelens heb, maar dat ligt niet aan het ontwerp. Dat is prachtig en uniek.
Helaas was het bestellen van pakketten voor deze Crochet Along een klein drama (als je social media een beetje hebt gevolgd heb je dat vaat wel meegekregen), in no-time waren pakketten niet meer te bestellen en niet meer leverbaar. Ik heb een kleine winkel en ik kan niet tientallen pakketten op de bonnefooi bestellen, helaas. Omdat ik beslist zeker wilde zijn dat ik de pakketten ook binnenkreeg heb ik niet geblogd over deze deken, en dat was achteraf terecht want er is al weken geen pakket meer te bestellen, ook losse bollen in de kleuren van de dekens zijn niet meer leverbaar.



Vandaag kreeg ik de laatste bestelde pakketten binnen en nu heb ik er nog 2 over (de Midnight-versie in ColourCrafter/acryl). Deze pakketten staan in de webshop op = op.
Uiteraard staat het je vrij om mee te doen met andere garens, daarbij help ik je graag! En uiteindelijk zullen de pakketten of losse bollen van de dekens ook wel weer leverbaar zijn, je kunt altijd later starten. 
Je vindt meer informatie en patronen hier (in de linkerbalk staat het eerste patroon al) en natuurlijk kun je meekijken in de Facebookgroepen van Scheepjes.





2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een prachtig ontwerp. Ik snap wel dat veel mensen het pakket willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat pakt Scheepjes niet slim aan. Winkels willen hun klanten goed en op tijd bedienen en kunnen dat door toedoen van Scheepjes niet bij deze CAL. Ze hadden de CAL beter later kunnen starten op een moment dat pakketten wel geleverd konden worden. Goed idee om samen met de wolwinkel gewoon zelf een garenpakket samen te stellen. Dan heb je na afloop ook een deken anders dan die van anderen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen