Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 1 december 2018

Complications 2019

Misschien kijk je er al heel lang naar uit, misschien is het helemaal nieuw!?
Jolanda en Naomi hebben voor 2019 weer een nieuwe CAL-deken ontworpen, met de naam Complications. Zoals de naam al doet vermoeden zitten er de nodige uitdagingen en nieuwe steken in deze deken!
Voor deze prachtige woondeken zijn verschillende pakketten gemaakt, in 2 kleurstellingen: Stormy Weather (blauwige tinten) en Purple it is! (paarsige tinten). Daarnaast kun je ook nog kiezen uit 2 verschillende vormen: een vierkant (formaat ca 175 x 175 cm) en rechthoekig (175x205 cm).
Het garen is Durable Acryl (wat alleen leverbaar is in deze pakketten).

Hier alvast wat inspiratie:

Stormy Weather:....of Purple it is!

 Je kunt de patronen vanaf 18 januari 2019 wekelijks vinden op Haakplein of via de Facebookgroep.

Uiteraard hebben we de pakketten weer in onze webshop gezet. Je kunt ze nu al bestellen, de pakketten worden vanaf 18 december uitgeleverd. Je hoeft bij ons geen verzendkosten te betalen!
Het pakket bevat - naast voldoende garen - een leren label en stekenmarkeerders.

Wil je toch andere kleuren of ander materiaal? Kom dan zeker even langs in de winkel, er zijn zoveel verschillende mogelijkheden!4 opmerkingen:

  1. Dat zijn leuke dekens, eindelijk eens wat "gecompliceerdere" motieven waar je eens bij na moet denken. Lijkt me een leuk project!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi. Heb net mn pakket besteld. Het is dat ik december zo leuk vind, anders zou ik willen dat het al januari is.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...