Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 24 december 2018

Kerst!


We wensen iedereen hele fijne Kerstdagen!

******

9 opmerkingen:

 1. Voor jullie ook alle goeds! En Jeanet beterschap verder! 🎄🌲🎄🌲

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jou en je gezin ook gezegende kerstdagen !!

  Liefs RIa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor jou en je familie heel fijne Kerstdagen gewenst!🌲

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je rust in deze voor jou zo hectische periode, ongetwijfeld een heel andere Kerst dan je altijd met iedereen die je liefhebt, gewend bent. Vredig ook in je hoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne kerst en de beste wensen voor 2019! 🎄

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne feestdagen gewenst en een gezond en creatief 2019!
  Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens je een heel fijne week toe. gr. Riet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...