Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 4 december 2018

Regia Nautic

Bij alle berichten in het verleden over visserstruien, zeelui, vissersdorpen en allerlei nautisch breiwerk ben ik natuurlijk heel blij met deze serie sokkenwol van Regia - dat past mooi 😉.
Een geweldige serie met blauwe streepjes in alle soorten en maten: Regia Nautic!Leuk voor mannen, vrouwen en kinderen! Op een bol van 100 gram/420 meter zit genoeg garen voor sokken tot maat 46. 
Samenstelling is 75% wol, 25% polyamide, breien op naalden 2½ (€ 7,95 p. bol)


Zojuist heb ik alle kleurtjes in onze webshop gezet. Hier doe je watersport-liefhebbers natuurlijk heel veel plezier mee! En voor frisse dagen brei je gewoon een van deze mutsen erbij!

 Vissersmuts Vlissingen1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...