Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 21 december 2018

Sakura kussen

Facebook vind dat ik maar eens wat van me moet laten horen! Met de melding "15.710 mensen die Blij dat ik Brei leuk vinden, hebben al een tijdje niets meer van je gehoord. Schrijf een bericht".
Nou Facebook, ik heb 1 dag overgeslagen omdat ik best een beetje moet wennen aan mijn rechteroor 2.0 ....... pfffftttt, wat een %$@*~!!-herrie! 
Het is nog véél te vroeg om iets zinnigs te zeggen, alles heeft vooral veel tijd nodig. Maar ik heb sinds woensdag het gevoel dat ik in een radio woon met een slecht afgestemde antenne, het kraakt, knettert, alles klinkt vals en ik kan het niet uit zetten. Ik weet het: geduld is een schone zaak. Maar laat dat nou niet mijn sterkste kant zijn..... dus aan het eind van de dag ben ik best een beetje afgepeigerd.Gelukkig draait de rest van de wereld gewoon door en kan ik dit prachtige kussen laten zien dat ontworpen is door Lillabjorncrochet. Dit is echt schitterend!
Het is gehaakt van Scheepjes Softfun, toch wel een van mijn favoriete garens. Nope, het staat niet in mijn webshop maar we hebben het wel in de collectie. (en je mag nog steeds mailen om een bestelling door te geven hoor!)

Het patroon is te koop via Ravelry of Etsy in het Engels. Misschien niet helemaal een patroon voor beginners maar oei- wat een beauty!*****
Voor de komende Feestdagen zijn de openingstijden iets aangepast. Morgen zijn we gewoon open tot 16.00 - volgende week gaan we wat later open en wat vroeger dicht, zie de tijden boven aan dit blog.


4 opmerkingen:

 1. Oefff, dat is geen kleinigheid zeg; vooral omdat je er zelf helemaal geen invloed op hebt.
  Ik hoop dat het een snel voorbijgaande fase is, maar je schrijft zelf dat geduld nodig is, dus dat wens ik je toe. En daarna hopelijk een goed werkend oor!
  Het kussen is prachtig.
  Groet, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een prachtig kussen.'Heel veel sterkte met het oor. Mijn moeder zei vroeger altijd: geduld is een schone zaak', maar O wat is dat moeilijk. Fijne feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Jeanet, ik volg je al een tijdje en ik vind je een supermadame! Altijd druk in de weer en klaar staan voor iedereen, ongelooflijk! Hopelijk gaan je fysieke problemen snel over want we wensen elkaar altijd een goede gezondheid maar als deze het even laat afweten is dat wel vervelend. Voor 2019 wens ik je niets dan positieve dingen en hopelijk lukt het me om in 2019 eens je gezellige winkel te bezoeken! En jou uiteraard ook! Een fijn eindejaar������

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...