Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 17 december 2018

Zoethoudertjes

Voor iedereen die het Beddengoed van Tante Zoet volgt of er aan meedoet. Misschien wacht je al op de volgende reeks patronen of misschien durf je niet goed te beginnen? Wil je even wat kleins tussendoor doen? Hier heb ik een paar zoethoudertjes!:


Dit sfeerlichtje is gemaakt door Jeannette n.a.v. patroon Maatje met een restje sokkenwol. Prachtig!

En Cathérine is al helemaal los gegaan op deze prachtige kerstballen, allemaal gebaseerd op patronen uit het Beddengoed. Kun je zien welke patronen het zijn?
Het vergt wel wat reken en puzzelwerk maar dan héb je ook wat! 😉Toch nog meedoen met het Beddengoed van Tante Zoet? Dat kan altijd nog! Je vindt alle info hier op een rijtje.
6 opmerkingen:

 1. prachtige ideetjes en heel creatief omgesprongen met het beddengoed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Jeanet, ik las nú pas dat je geopereerd bent. Ik hoop dat alles goed gegaan is! Toch nog ineens snel....
  Ik wens je heel veel beterschap!
  Groetjes, Gonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke zoethoudertjes. Vooral die kerstballen zijn super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k Hoop van harte dat je je intussen al wat beter voelt en vooral dat de operatie echt helpt. Veel geduld (moeilijk, moeilijk, ik weet het) en sterkte.
  En ook:
  prettige kerstdagen en een beetje rust en alle goeds in het komende jaar.
  Nel Wisse

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...