Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 15 december 2018

Rusten

Ziezo, de eerste werkuurtjes zitten er weer op - en ik moet bekennen: het was fijn! 😊
Nu is het weer weekend en kan ik even rusten. Net als de vogeltjes op deze sokken:Het patroon is gratis te downloaden via Ravelry. Neem voor de vogeltjes een effen of een langzaam-verloop-garen.


Fijn weekend allemaal!5 opmerkingen:

 1. Prachtig zeg!
  Voel dat ik echt een keer moet beginnen met sokken te breien...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had je blog van gisteren nog niet gelezen. Knap hoor om alweer aan de slag te gaan.
  Mooi een dagje om te beginnen en n weer even rust.
  Schattig die vogeltjes. Gelijk gedown loadd
  Groeten uit Purmerend
  Wytske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk patroon heb je weer gevonden voor ons. Zoveel inspiratie steeds weer. Fijn dat je weer een beetje kon werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed om te lezen dat je alweer (een beetje) aan het werk bent. Leuke, kleurrijke vogels ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...