Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 28 december 2018

Afronden

Zo aan het eind van het jaar moeten er nog wel wat dingen worden afgerond maar ik moet bekennen dat het tempo er een beetje uit is bij mij......
Eén ding was nog wel heel belangrijk en dat was de laatste serie handgeverfde wolletjes voor het Handgeverfd-Abonnementje. Door de operatie en het bijkomen daarvan was dat blijven liggen en daar kreeg ik natuurlijk wel kriebels van 😀.


Dus - met tussenpozen - gingen we weer aan de slag met strengen, pannen en verf. Dit keer met een heerlijk zachte merino (met polyamide), die geschikt is voor zachte, comfortabele sokken.
Maar niet in het minst geschikt voor sjaals, kolletjes, mutsen, handschoenen, etc.

 

Deze strengen gaan op Oudejaarsdag op de post, de eerste strengetjes voor 2019 liggen dus al snel op de mat in het nieuwe jaar voor diegene die een abonnement durfden nemen (waarvoor héél veel dank voor het vertrouwen).
4 keer stuurden we - héél verschillende - strengen. Ik ben heel benieuwd wat iedereen er van heeft gemaakt, ik hou me uiteraard aanbevolen voor foto's!
Onder het label Handgeverfd kom je op dit blog heel veel ideeën tegen voor een strengetje.


Natúúrlijk gaan we hier mee door volgend jaar. Begin januari kun je je weer inschrijven en gaan we nog wat extra's doen. Stay Tuned.........LET OP! Morgen, zaterdag 29 december is de laatste dag dat we open zijn in 2018 (10.00 - 16.00 uur). Daarna sluiten we tot en met 2 januari (we mogen nog bolletjes tellen.......).
3 januari staan we dan weer voor jullie klaar!7 opmerkingen:

 1. Ik ben erg benieuwd wat er komende week op de mat valt! Ik vind de strengen tot nu toe echt prachtig, ik hoop dat er volgend jaar weer een abonnement komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig om weer verrast te worden met een mooie streng. Benieuwd naar een volgend abonnement ! Fjne jaarwisseling👋

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fijne en gezellige jaarwisseling en ik ben ontzettend benieuwd wat er weer op de deurmat gaat vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke plaatjes. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk die zelfgeverfde wolletjes. Een abonnement lijkt me een heel goed voornemen. Volgend jaar regelen we het! Een gezellige en veilige jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ❤️❤️❤️ *schrijft zich alvast in.....*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De beste wensen voor 2019! Zojuist heb ik mijn streng gekregen, met prachtige blauwe tinten. En nog een leuk cadeautje erbij ook! Ik doe zeker weer mee met een volgend abonnement.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...