donderdag 27 december 2018

Zeeuwse Kus(t)

De tijd tussen Kerst en Oud- en Nieuwjaar is een gezellige tijd. Het gaat allemaal wat relaxter (wat later open, wat eerder dicht...) - klanten die komen hebben vrij en alle tijd, de Kerst-stress en -verplichtingen zijn voorbij en alles gaat wat gemoedelijker.
Ik ben ondertussen wat gewend geraakt aan alle herrie in mijn hoofd en om mij heen. Ik schrik iets minder vaak maar ik kan nog steeds sommige geluiden niet goed plaatsen. Voor de Kerstdagen kreeg ik het niet meer voor elkaar om veel te bloggen, maar dat zal iedereen wel begrepen hebben ­čśë.
Bij deze wil ik iedereen bedanken voor alle lieve mailtjes, kaartjes, lekkere en mooie dingen. Het lukt me niet om iedereen persoonlijk te bedanken.

Deze prachtige sjaal had ik al veel eerder willen laten zien. Anja ontwierp deze zijwaartse gebreide sjaal van merino lace-garen. Weer komt het Thoolse hartje er in terug maar nu weer helemaal anders!


De merino is heerlijk zacht en kriebelt niet. En rood is de perfecte kleur voor zo'n hartjes-sjaal, toch?
De sjaal weegt maar 100 gram.


Een leuk detail: aan de smalle zijde van de sjaal is boven het kwastje een Zeeuws Knopje bevestigd. Dat maakt deze "Zeeuwse Kust" helemaal af (en het verzwaart het puntje wat extra zodat je sjaal lekker zit)


We maakten pakketjes van deze sjaal in onze webshop. Deze pakketjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bevatten naast het garen en het geprinte patroon ook een Zeeuws knoopje.

Natuurlijk is deze sjaal ook van vele andere soorten garens te breien, in onze winkel is er keuze zat!
Wil je toch alleen het patroon? Dat is hier te koop.


***
Morgen en zaterdag zijn we nog open van 10.00 - 16.00 uur
Volgende week starten we weer op Donderdag 3 januari, 's avonds gaan we dan weer genieten van de eerste Brei- en Haakclubavond van 2019!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten