Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 14 december 2018

Neeltje

Aan het hebben van een eigen onderneming hangen voordelen maar ik moet bekennen dat ik die deze week even niet heb kunnen ontdekken 😉. Náást je winkel wonen kan handig zijn - maar beslist ook lastig. Dus hoorde ik van alles op de achtergrond terwijl ik als een zoutzak op de bank lag en wist ik dat de mailbox overliep - ook al opende ik die niet. Pffffftttttt - ondanks alle goede zorgen van iedereen is het héél lastig om de boel de boel te laten (en dat zegt dan weer wat over mij...). Gelukkig voel ik me al weer wat beter. Ik schijn nog een hoog Vincent van Gogh-gehalte te hebben met mijn ingepakte oor, maar dat mag de pret niet drukken. Vanaf morgen probeer ik weer regelmatig in de winkel te zijn en alle vragen en mails te beantwoorden.

Omdat de puf nog niet helemaal terug is haal ik wat items naar boven waar ik eerder over blogde.


Vorige maand blogde ik over het prachtige baby-dekentje van Neeltje (Vô 't guusje van Neeltje). Natuurlijk hangt aan dit patroon uit het Beddengoed van Tante Zoet weer een mooi verhaal, of eigenlijk twéé. Op het blog van Tante Zoet lees je de verhalen van 2 heel verschillende Neeltjes - echt de moeite waard om te lezen.


Het pakket voor dit prachtige baby-dekentje is te bestellen in onze webshop. Wil je ander materiaal of andere kleuren? Kom dan even langs of mail je wensen - ik ben er weer 😉.




11 opmerkingen:

  1. Fijn dat je je alweer wat beter voelt, maar loop niet te hard van stapel ...
    Lees je blog altijd met plezier en doe veel inspiratie op.
    Groet,
    Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Luister ajb naar je lichaam Jeanet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zorg eerst maar goed voor jezelf. Zo n operatie is nogal wat met de narcose enzo. Beterschap gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat er weer bent, maar..... pas goed op jezelf Jeanet.

    Liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wees voorzichtig, de klanten moeten maar even geduld hebben. Als je te veel hooi op je vork neemt, krijg je daar erge spijt van. Al begrijp ik je wel als je alles hoort en een overvolle mailbox hebt.

    Ik heb Neeltje Keur uit Scherpenisse goed gekend, nog beter haar jongere zuster. En om het compleet te maken ik heb zo een gehaakte muts van Neeltje.
    groeten uit Scherpenisse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ria, We zouden het heel fijn vinden als je contact met ons opneemt!!

      Verwijderen
    2. Doe je eerst kalm aan?
      Neeltje loopt niet weg. Ik heb bij Stefanie een berichtje achter gelaten met mijn e-mail adres.

      Verwijderen
  6. Jeanet je kunt beter een week te lang rusten dan tekort.
    M'n zoon heeft ook zo'n operatie gehad en kwam er na een week ook achter dat hij toch beter rustig aan kan doen. Ik zou zeggen geniet van deze kerstweken en begin in 2019 pas weer.
    Groetjes Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voorzichtig aan hoor. Beterschap we blijven je trouw hoor.

    BeantwoordenVerwijderen