Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 6 december 2018

Onderweg

Het is zo'n beetje traditie dat rond de Feestdagen een speciale unicat-editie komt met nét dat extra mooie kleurverloop. Ook nu heeft onze leverancier weer een prachtige kleurencombinatie gemaakt:Wat een geweldige kleur weer! Van deze kleur zijn een aantal bollen naar ons onderweg - ik hoop dat ze deze week hier aankomen. Zoals altijd geldt bij Special Editions Op = Op.  helaas, alle bollen zijn reeds besteld/verkocht!
De bollen zijn 900 meter lang en je kunt ze hier bestellen in onze webshop. Wil je de bol ophalen in de winkel? Dan is het verstandig om via de webshop een bol te reserveren (kies dan voor "betalen bij afhalen"). De voorraad is beperkt.
De bollen worden verzonden zodra ze hier zijn gearriveerd! (een dezer dagen)...en wat denk je om de buitenste rand te combineren met deze prachtige kleur mohair?

Scheepjes Mohair Rhythm - 682

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...