Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 januari 2018

Van alles wat

Eventjes nog tussen de afwas en de cake en vóórdat ik op de bank neerplof en écht niet meer kan opstaan - nog even met een leuk patroontje het weekend in.
Ik heb in de loop der jaren al heel wat patroontjes voorbij zien komen. Originele, oeroude-met-een-nieuwe-twist en een heleboel " nieuwe" patronen die niet zo nieuw zijn als ze lijken... laten we zeggen dat die "geïnspireerd zijn door ...." 😉.

Zo moet ik bekennen dat ik deze (of een variant) al vaker heb gezien en dit idee zéker niet nieuw is (kijk maar hier), maar leuk blijft-ie!


Zóveel varianten zijn mogelijk! Met verschillende garens (van dezelfde dikte), maar ook met verloopgarens, verschillende kleuren of juist 1 tint - van alles wat kan ook! Mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt 'm zo lang maken als je wilt, met of zonder kwastjes of franje. Je vind een gratis Nederlandse beschrijving hier.





5 opmerkingen:

  1. Ooo deze is helemaal mijn ding, super leuk. Geniet van het weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi, zeker ook in deze kleuren! Bedankt dat je 'm toch weer laat zien :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zou je dit patroon ook kunnen krijgen maar dan om te haken, kan namelijk niet breien.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer genoeg is het niet meer te downloaden !!

    BeantwoordenVerwijderen