Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

woensdag 24 januari 2018

Golfjes-kol

Vorige maand haakte Jellina een prachtige kol speciaal voor onze winkel. Deze zgn. Last Supper Kol was in no-time uitverkocht en het garen is uit ons assortiment. Ai! En het was zo'n leuk patroon.....maar gelukkig heb ik best veel héle aardige mensen in mijn buurt die met ander garen een prachtige kol haken die ik weer fotograferen mag. Dit is een plaatje (kol gehaakt door Nel Dingenouts)!


De kleuren komen minder snel op elkaar dan bij het origineel en dit geeft een prachtig effect!
Gelukkig wil dochterlief wel even op de foto:
Deze kol werd gehaakt met een bol LangYarns Mille Colori Socks&Lace (kleur 50) in combinatie met een bol Regia4 (522). 


Nu zijn er opeens nog veel meer mogelijkheden! In de webshop kun je kiezen uit de verschillende kleurtjes Lang Mille Colori, maar je kunt daarbij ook nog kiezen waarmee je wilt combineren (antraciet, jeansblauw of ecru). Het pakketje kost € 16,90 en je krijgt het exclusieve patroon van Jellina er gratis bij. 


Bestellen kun je in onze webwinkel.

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...