Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 24 januari 2018

Golfjes-kol

Vorige maand haakte Jellina een prachtige kol speciaal voor onze winkel. Deze zgn. Last Supper Kol was in no-time uitverkocht en het garen is uit ons assortiment. Ai! En het was zo'n leuk patroon.....maar gelukkig heb ik best veel héle aardige mensen in mijn buurt die met ander garen een prachtige kol haken die ik weer fotograferen mag. Dit is een plaatje (kol gehaakt door Nel Dingenouts)!


De kleuren komen minder snel op elkaar dan bij het origineel en dit geeft een prachtig effect!
Gelukkig wil dochterlief wel even op de foto:
Deze kol werd gehaakt met een bol LangYarns Mille Colori Socks&Lace (kleur 50) in combinatie met een bol Regia4 (522). 


Nu zijn er opeens nog veel meer mogelijkheden! In de webshop kun je kiezen uit de verschillende kleurtjes Lang Mille Colori, maar je kunt daarbij ook nog kiezen waarmee je wilt combineren (antraciet, jeansblauw of ecru). Het pakketje kost € 16,90 en je krijgt het exclusieve patroon van Jellina er gratis bij. 


Bestellen kun je in onze webwinkel.

4 opmerkingen: