Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 31 januari 2018

Kleurrijk

Ziezo, januari zit erop! Deze saaie maand was maar donker en winteren deed het niet. Het was gisteren een verademing om een zonnetje te zien opkomen en ondergaan, helaas hadden vandaag de wolken weer de overhand. Als het zo sombert krijg ik vanzelf behoefte aan kleur. Nu kwam ik best aan mijn trekken deze dagen. De strengetjes waren aan het drogen en het leek wel of er steeds meer kleur inkwam. Zo moeten nog op de foto en gelabeld worden maar als je dit nu zo ziet, dan vergeet je de somberheid buiten toch vanzelf?


Uitgestald op ons tapijtje midden in de huiskamer 😊, af en toe aai ik ze even! Ik probeer ze morgen in de webshop te zetten.

**********

Een heel ander kleurrijk idee kwam ik tegen bij Felted Button. Zij maakte deze prachtige kleurrijke deken van 3 bollen verloopgaren.

Trio Blanket made with Scheepjes Whirl -- free crochet pattern from Felted Button (photo courtesy of Sandra Veneman)

Dit is Scheepjes Whirl, jullie weten ondertussen wel dat ik vooral die andere verkoop 😉. Maar elk verloopgaren voldoet mits de kleuren geleidelijk verlopen. De mogelijkheden in kleuren zijn eindeloos!
Je kunt het Engelstalig patroon vinden bij Felted Button. Uit 3 bollen kun je uiteraard een héle flinke deken maken.
Ons verloop-garen Unicat kun je bestellen in onze webshop in verschillende lengtes.

Trio Blanket made wtih Scheepjes Whirl -- free crochet pattern by Felted Button

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dekens zo op deze manier. Ik hoop dat februari wat meer zon gaat geven hoor. Hier word een mens niet vrolijker van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een pracht strengetjes, vrolijke kleuren waar we blij van worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ik ben overstag bestelling gedaan . Had nog een bol hoop dat de 2 andere bollen snel geleverd worden . Heb er zin in :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...