Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 20 januari 2018

Haakgeluk

Daar zitten ze dan parmantig op een rijtje:


Dit zijn de schattige ontwerpen van Francis Sinke van het blog Haak-gelukjes. Ik heb al vaker over de knuffeltjes geblogd. Het leuke van deze groep is dat ze van verschillende garens zijn gehaakt. De patronen zijn geschreven met Softfun/Miami maar uiteraard kun je de knuffels ook van gewone katoen (Koos Kat), Stone Washed (Madelein Konijn), of Cosy Fine (Gertie Geit) haken. Elk garen heeft zijn eigen charme en uitstraling.

De nieuwste creatie is Zoë. Je kunt alle Nederlandse patronen kopen via het blog Haak-gelukjes en via Facebook.


De Slaap-Aapjes zijn ook heel leuk:


en deze schattige Anna Alpaca is ook niet te weerstaan!


Wil je de vriendjes (en uitgevoerd in verschillende garensoorten) een van dichtbij bekijken? Dit clubje logeert nog even bij ons. Met veel dank aan Fiona die ze allemaal haakte!


Fijn weekend allemaal!5 opmerkingen:

 1. Oh, wat is dat een leuk stel! Daar krijg ik haak-zin van hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief setje! Ze zien er heel aaibaar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Is het Fiona van de telmuizen? Of ben ik mis?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annell Miami is echt mijn favoriete garen voor zachte knuffels en voor baby- en kinderkleertjes. Helaas zijn er heel weinig winkels in Nederland die dat garen verkopen. De wolwinkel waar ik het Miami altijd kocht is vorig jaar gesloten. Scheepjes softfun is toch echt iets minder fijn en de kleuren van Miami zijn ook mooier.
  De Haakgelukjes zijn schattig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...