Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 6 januari 2018

Carbeth by Kate Davies

O jongens, als ik meer tijd had.......... (en het niet acuut hoefde te verdelen tussen administratie en tellen van de voorraad), áls ik 2 of 3 dingen tegelijk kon doen, áls ik niet hoefde te slapen, áls ik 's avonds niet als een plumpudding in elkaar zou zakken...... dán zou ik bijna alles maken wat ik jullie voorschotel op mijn blog, dan zou ik die 2000 favorieten op Ravelry echt wel maken (we vergeten pinterest even). Zucht, wat komt er toch veel moois voorbij.


Zoals deze trui, een nieuw ontwerp van Kate Davies. Moet ik je bekennen dat ik de trui heel leuk vind (bottom up, met een hele mooie belijning), de kleur super - maar helemaal óm ben door de prachtige winterse foto's in Schotland!

Foto's en patroon:  Ravelry - Kate Davies

De trui is met een dubbele draad gebreid, het patroon is eenvoudig te verlengen. Je kunt het Engelse patroon kopen via Ravelry.
Ook vind je daar nog meer informatie en schitterende foto's!
Nu die tijd nog...........
7 opmerkingen:

 1. Jeanet en co,
  Allereerst mijn beste wensen voor 2018!
  Een hele grote dankjewel voor de prachtige voorbeelden die je steeds weer voorbij laat komen!
  Als dankjewel zal ik ook in 2018 regelmatig op de reclameknop klikken :)
  Ti Tako

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een prachtige foto en een prachtige trui. Dat van die kreet om meer tijd die herken ik wel. Soms is het best vervelend dat je alle patronen van de hele wereld nu kunt bekijken en krijgen/kopen. Net als al die mooie CAL's die ik mee zou willen doen pfff. Maar goed we gaan eerst maar weer eens alle WIP's afmaken en beloofde dingen doen. We zullen ons in dit nieuwe jaar zeker weer niet gaan vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, trui maar ook foto schitterend. Hoop nog eens naar Schotland te gaan en met iets moois terug te komen, zoals uit Ierlandet een prachtig vest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig nieuwjaar Jeanet, voor jou en je familie. Bedankt voor het delen van deze prachtige foto's en patroon. Die gaat ook op mijn verlanglijstje (je weet wel, dat hele lange lijstje hahaha).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Jeannet........ja, als.....ik geen frozen shoulder had....en al die dingen die jij ook hebt, ja dan.....begon ik meteen aan deze trui, maar ik ga toch het patroon maar kopen, voor ooit, het leven zal toch wel ooit nog eens anders worden? rustiger, overzichtelijker, en die trui is tijdloos!Ik vind hem adembenemend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De beste wensen voor 2018 Jeanet! Prachtige foto's en prachtige trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag Jeanet. Hopelijk gaat mijn reactie door, want tot nu toe kreeg ik altijd foutmeldingen, maar wist niet hoe anders je te contacteren. Ik volg je blog dus al lang, maar altijd passief. Tot nu, hopelijk *duimen*
  Prachtige trui! Vooral inderdaad door de locatie op de foto, maar ook de geruite rok van het model maakt het! Dank voor de inspiratie, niet dat ik er nog nodig had, want ook hier duizend-en-een maakwensen ;-)
  En,oh ja,gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...