dinsdag 30 januari 2018

Voor in de agenda: het 3e Brei- en Haakfestival in Arnemuiden!

Pak je agenda er maar even bij, noteer het maar vast! Op zaterdag 2 juni 2018 heb je nergens tijd voor want je komt vast naar het 3e Brei- en Haakfestival in Arnemuiden!
Het evenement is van 11.00 - 16.00 uur.
Was je de vorige jaren erbij? Dan kom je zéker! Zoveel gezelligheid en sfeer wil je uiteraard niet missen.......
Ben je nog nooit geweest? Dan moet je er toch een keer bij zijn geweest! ūüėČ: de grootste handwerkclub in de verre omtrek.

De plannen zijn nog pril en moet nog hééééél veel geregeld worden. Maar de tenten zijn gereserveerd, de datum geprikt. De plannen worden gesmeed om er weer een ontzettend gezellige dag van te maken! Samen handwerken onder de klokken van Arnemuiden, workshopjes doen, andere breisters en haaksters ontmoeten. Uiteraard is de toegang weer gratis.

In de komende maanden ga ik jullie uiteraard weer op de hoogte houden van alle leuke dingen die we gaan organiseren, de workshopjes die we gaan organiseren en de namen van bloggers en ontwerpers die komen. 
Net zoals de vorige keren wordt het g√©√©n beurs, g√©√©n markt of iets dergelijks maar gewoon een ontzettend gezellige - best groot uitgevallen - handwerkmiddag waar je andere liefhebbers kunt ontmoeten. Wil je nog eens kijken hoe het in de voorgaande jaren was? Onder het label Brei- en Haakfestival vind je alle berichten terug met heel veel foto's en verslagen.

Het Facebook-evenement is ook weer aangemaakt!
Delen en liken is heel lief!

Iedereen is van harte welkom!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten