Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 13 januari 2018

Van alles wat

Eventjes nog tussen de afwas en de cake en vóórdat ik op de bank neerplof en écht niet meer kan opstaan - nog even met een leuk patroontje het weekend in.
Ik heb in de loop der jaren al heel wat patroontjes voorbij zien komen. Originele, oeroude-met-een-nieuwe-twist en een heleboel " nieuwe" patronen die niet zo nieuw zijn als ze lijken... laten we zeggen dat die "geïnspireerd zijn door ...." 😉.

Zo moet ik bekennen dat ik deze (of een variant) al vaker heb gezien en dit idee zéker niet nieuw is (kijk maar hier), maar leuk blijft-ie!


Zóveel varianten zijn mogelijk! Met verschillende garens (van dezelfde dikte), maar ook met verloopgarens, verschillende kleuren of juist 1 tint - van alles wat kan ook! Mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt 'm zo lang maken als je wilt, met of zonder kwastjes of franje. Je vind een gratis Nederlandse beschrijving hier.

4 opmerkingen:

 1. Ooo deze is helemaal mijn ding, super leuk. Geniet van het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, zeker ook in deze kleuren! Bedankt dat je 'm toch weer laat zien :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zou je dit patroon ook kunnen krijgen maar dan om te haken, kan namelijk niet breien.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer genoeg is het niet meer te downloaden !!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...