Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 17 januari 2018

Zeeuwse Visserskol

Tjonge, wat hebben we al veel plezier beleefd aan de patronen van de Zeeuwse Visserstruien!
De patroontjes blijven tijdloos en zijn toepasbaar op zoveel verschillende dingen. We hebben weer wat nieuws toegevoegd:


Stefanie breide een heerlijk warme kol van 100 % zachte merino en stopte die vol met Zeeuwse patroontjes. Ze fotografeerde die ook nog eens in een prachtige setting!Voor de kol gebruik je 4 bollen Schachenmayr Merino 120. Je breit in het rond op naalden 3½. Heb je een hele losse hand van breien? Neem dan naalden 3 (merino kan wat uitzakken als je heel los breit!)
Het stoere patroon is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.


Je kunt het pakketje bestellen in onze Webshop. Je kunt daar kiezen uit de kleuren grijs (zoals afgebeeld), zwart, donkerblauw, rood en ecru. Zoek je een hele andere kleur, neem dan even contact met ons op!


Toch liever wat groters?
De prachtige Zeeland-shawl is uiteraard ook nog steeds te bestellen!

Zeeland-shawl4 opmerkingen:

 1. Die patronen zijn werkelijk goed voor van alles hihi. Ziet er mooi uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, prachtig! Ik vind mijn Zeeuwse mee-brei-deken ook nog altijd een van de beste projecten ooit. Zoveel leuke steken!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig,is dit patroon voor beginnende breisters te doen?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...