Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 5 januari 2018

Tellen en ruimte maken

Vanmorgen was het maar stilletjes in de winkel (na 20 jaar nog echt steeds nooit voorspelbaar!) en dat gaf ons gelegenheid om nog een paar wolkasten uit te pluizen en de bollen te tellen. Wat een karwei toch altijd weer! Ik weet dat het goed is om af en toe bij te houden wat er is aan voorraad (theoretisch ­čśë) en een bijkomend voordeel is dat de kasten - h├ę├ęl even - er strak bijliggen. Vanmiddag stond het echter weer stampvol. Kun je je voorstellen hoe die kasten er nu bijliggen, haha!
Er moet sowieso weer plaats gemaakt worden voor nieuwe bolletjes, hup - af en toe de bezem erdoor.


Rowan Hemp Tweed Chunky is een prachtig garen. 75% wol en 25% hennep en een stoere uitstraling. Wij maakten deze sjaal in dubbele gerstekorrel van 3 bollen. De sjaal is 1.90 m lang en ca 23 cm breed. (zonder franje). In de webshop vind je nu onder de aanbiedingen pakketten van telkens 3 bollen (zelfde kleur, zelfde verfbad) - genoeg voor een ruime sjaal. Hou je van kwaliteit (Rowan!), chunky, beetje stoer of wil je een mannensjaal breien? Dan is dit garen heel geschikt. Op = op, dit garen komt niet meer terug.

Afbeeldingsresultaat voor rowan hemp tweed chunky

1 opmerking:

  1. Dat lijkt mij een hele klus dat inventariseren. Hopelijk zijn jullie nu ver klaar. Succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...