Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 8 januari 2018

Slipped Stitches - een workshop!

O, dat is lang geleden! Door allerlei omstandigheden kwam het er niet van maar nu gaan we eindelijk weer een workshop plannen. Zet maar in je agenda: zaterdag 27 januari 2018 is er een workshop Slipped Stitches breien (afgehaalde steken/mozaïek breien). Heb je deze techniek onder de knie dan kun je zoveel mooie dingen maken!Ans leert je met 2 bollen Durable Double Four de basis voor deze techniek. Je maakt een pannenlap met 2 kleuren, leert het patroon lezen en met deze techniek onder de knie kun je ook een prachtige sjaal breien zoals hier boven (ik blogde er hier over)Je kunt je opgeven via de webshop. Het aantal deelnemers is beperkt (vol = vol).


3 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel fascinerend uit! Jammer dat ik niet in de buurt ben. Zal er eens op googlen, op deze techniek!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi effect met deze breisteek. Er zijn vast veel breisters die deze steek graag leren. Ik zie volop mogelijkheden om deze steek te gebruiken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie steek en mooi werk. Geniet van de workshop. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...