Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 16 januari 2018

Flamingo's

Hebben jullie het doddige baby-flamingo-lappenpopje van Sascha al gezien? Wat een schatje is dat!


Het Flamingootje krijgt een nóg hoger knuffelgehalte door het donzige lijfje.


Van dit lieve vogeltje hebben we weer pakketjes samengesteld, je vind het hier in onze webshop, waar ook mama-flamingo te bestellen is.
We gaan de pakketjes in de webshop nog uitbreiden hoor (even tijd vinden). Dit zijn ook leuke pakketjes om iemand cadeau te doen, je krijgt het patroon, garen en oogjes compleet - je moet alleen nog voor een beetje vulling en een haaknaald zorgen.


Het patroon is ook los verkrijgbaar bij Sascha en in april komt het nieuwste boekje uit. Als het boekje uit is kun je dat uiteraard ook weer bij ons bestellen!

Gehaakte lappenpoppen 3

2 opmerkingen:

  1. Grappige flamingo om te knuffelen. Ik ben benieuwd wat er nog meer in het nieuwe boekje staat. Zo te zien een koffer vol leuke, nieuwe patronen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is waf voor dochterlief die is helemaal gek van flamingo's.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...