Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 15 januari 2018

Blauw

Wát nou Blauw? Blauwe maandag? Grijs, dat zéker wel 😉. Het regent behoorlijk, het is donker.
Maar verder genoeg redenen om blij te zijn hoor, niks geen blues.


Déze is wel Blauw. En mooi!

Het patroon Love in a Mist koop je op Ravelry. Het patroon is in Engels geschreven (met teltekening). Je hebt maar ca. 400 meter kant-garen nodig (of sokkenwol). Garentip: Borgo de' Pazzi Lace of Lace Gradient (1 streng is ruim voldoende). 
4 opmerkingen:

 1. Ooooo die is mooi. Ga gelijk eens bij het patroon kijken 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blauw voor de somberste dag van het jaar? Jij laat hier een prachtige blauwe sjaal zien om blij van te worden. Vast ook fijn om zelf met plezier te maken in deze sombere januaridagen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is inderdaad mooi en super verleidelijk. Heeft deze ook kraaltjes erin of wordt de omslagdoek ook zonder gebreid? Hoe die erin verwerkt worden, vind ik niet zo helder uitgelegd nl.Misschien heb je nog een tip. Dan kies ik voor het soort garen én de kleur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...