Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 4 januari 2018

Olifantjes

Daar ben ik weer! Fris en Fruitig ­čśë in 2018. Nou, dat valt best tegen want eigenlijk was ik natuurlijk gewoon ziek tot 2 januari. Dat kwam even niet zo handig uit met de winkel open, een paar Feestdagen, bezoek in huis enzo. Ik ben een pakje paracetamol verder en eigenlijk gaat het best wel weer.... Vandaag echter was het weer een stap in de werkelijkheid - o, wat een werk ligt er nog!!! (of al weer ). Maar met frisse moed gaan we weer beginnen - welkom 2018!


Is dit geen schattig babydekentje? Zo'n rijtje olifantjes is zo grappig! Het patroontje vond ik op Etsy waar het te koop is (Engels). Maar met een schema is de taal niet zo belangrijk! Het dekentje is gebreid met nld 5. maar een ander garen zou niet zo'n probleem zijn, mits het patroontje maar in het midden komt. Je kunt er voor kiezen om de olifanten familie in te breien of op te mazen.

 

Patroon en foto's : Etsy


Ik ga nog even als een speer verder, vanavond is alweer de eerste Brei- en Haakavond van het nieuwe jaar! Zie ik je straks?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...