Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 18 mei 2016

Prima Pima van Jellina

Was ik vorige week al heel enthousiast over de strengen Pima-katoen die in de kast liggen, gelukkig ben ik niet alleen. Jellina schreef gisteren een enthousiaste blogpost over dit garen en haakte (in record-tempo) een sjaal.

Foto

Je vindt alle informatie en de link naar het patroon op haar blog. Ze gebruikte 2 strengen van dit garen (à € 8,95). En ze beloofde de sjaal mee te nemen op het Brei- en Haakfestival, super!

3 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat Jellina ook komt en haar sjaal meebrengt, helemaal geweldig!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige sjaal en de strengetjes garen zien er héél verleidelijk uit!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kleur. Door de kralen aan de punten ziet de omslagdoek er extra mooi uit. Jammer dat internet geen voelfunctie heeft.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen