Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 4 mei 2016

Yarn!

Toch nog op zoek naar een Moederdag-cadeautje of wil je jezelf lekker verwennen? Scheepjes heeft een nieuw boekje uitgebracht met leuke brei- en haak-ideeën. Het is bovendien erg leuk vormgegeven en je vind er ook allerlei achtergrondinformatie in ("The Sea Issue" spreekt me wel aan!)


Het boekje kost € 6,95. 
Ook het eerste nummer van het Wieke-magazine is nog volop op voorraad in onze winkel (9,95).

01-Feest voorkant 306 ws

Morgen is het Hemelvaartsdag, we zijn dan gesloten. Vrijdagmorgen is er de traditionele rommelmarkt van de plaatselijke korfbal-vereniging voor de deur - extra gezellig. Tot gauw!

3 opmerkingen:

 1. Wat komeen er toch veel leuke nieuwe boeken uit. Deze twee lijkne me allebei weer top.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeanet, het was erg leuk om vandaag eens in je winkeltje te zijn... en dan vrijdag gaan beginnen met de zeeuwse shawl, heb er zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk boekje weer lijkt me, misschien toch eens kijken of het hier verkrijgbaar is?
  grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...