Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 27 mei 2016

Binnen !

Nog een week te gaan voor het Brei- en Haakfestival begint! Ik krijg nu toch wel een beetje buikpijn, want zo iets groots heb ik nog nooit georganiseerd. Ik heb géén idee hoeveel mensen er komen, ik duim voor goed weer (en dat ik overeind blijf..!) en er moet nog van alles geregeld worden.

Natuurlijk is het leuk als er zaterdag ook nog wat nieuws op de plank ligt, en gelukkig kwam vandaag nog een leuke doos binnen. Uiteraard heb ik nog geen tijd gehad om er iets van te maken, eerst nog maar eens een plekje vinden....


Deze knoeperts van bollen Noro Kureopatora moeten nog in de kast (WOW! Gave kleuren!!)
Deze 100% wollen draad heeft een prachtig kleurverloop (daar is het Noro voor), en er zit maar liefst 270 meter op een bol van 100 gram (€ 15,95). Zo mooi voor truien en vesten (ca. 5 bollen nodig) maar zeker ook voor accessoires, kussens en tassen. Dit garen kun je ook prima gebruiken om te vilten, wordt zéker vervolgd....Dit garen van Jupiner Moon is ook net gearriveerd. Dit is weer zo'n koester-bolletje wat ik stiekem de hele dag wil aaien. Het kreeg de naam Findley Dappled, 50% wol en 50% zijde. Op een bol van 100 gram zit maar liefst 730 meter! (€ 21,95). Zooo zacht... prachtig garen voor een kantsjaal en door zijn lange looplengte ook zeer geschikt om mee te haken.
De kleuren zijn in het echt veel mooier (als ik ooit nog eens veel tijd heb ga ik een cursus product-fotografie doen).


Deze doos bevat een garen waar heel veel mensen op wachten. Eindelijk is de Miami weer binnen!
En dan liggen de handgeverfde strengetjes ook nog te wachten op een plekje in de winkel. Als ik nu heel hard duw tegen de muren, zou dan de winkel iets groter worden?????


En ondertussen droogt de Wol met Zijde nog aan de waslijn van Johanna - 
zéker droog voor volgende week :-)


Duimen jullie dat de Unicat ook deze week komt?
Het wordt een Feest, volgende week!


3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende garens laat je weer zien.
  En wat zaterdag betreft: ik geloof dat de weersverwachtingen goed zijn.
  Ik wens je een heel fijne dag die je hopenlijk in blakende gezondheid mag doorbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh.. en ik vond dat je de afgelopen keer al zoveel moois binnen had gekregen.. nu wordt het allemaal nog verleidelijker ;o)! Succes met alle voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, ik zie jou nu voor me, al duwend tegen de muren van je winkeltje! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...