Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 28 mei 2016

De Bloemetjes Buiten

Zojuist viel het 2e Wieke-magazine op de mat met als thema `de Bloemetjes buiten`. Ik heb alleen nog maar kunnen bladeren, maar het ziet er zo leuk uit.
En wat een leuk artikel over onze winkel! Ik bloos ervan :-)


Vanaf volgende week is het Magazine ook te koop in onze winkel, en uiteraard liggen er staaapels a.s. zaterdag op het Brei- en Haakfestival. Wieke is er zelf ook en ze neemt heel veel dingen uit het magazine mee - het wordt steeds leuker!

4 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk Jeanet! En wat ontzettend leuk dat jullie er zo mooi in staan :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het magazine niet, maar zo te zien erg leuk. Die sokken zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie staan weer prachtig in je winkeltje, top!
  Tot zaterdag! Rita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...