Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 16 mei 2016

Vierkantjes

Wat gaat de tijd toch snel! Zo´n extra lang weekend is veel te snel voorbij. Jammer, want het is voorlopig de laatste vrije dag voor maanden. We hadden geen plannen en we vonden het wel best dat het buiten koud was. Geen gevoel dat we persé iets moesten gaan ondernemen en zo deed ieder zijn ding. Heerlijk!
Ik was in de wolken met vierkantjes. Ik kreeg een hele tas vol met prachtig gehaakte Granny Squares in verschillende kleuren - zomaar als cadeautje. Na een paar dagen dubben wat ik er mee zou doen besloot ik om er een vrolijke vlaggenlijn van te maken. Komt goed van pas bij het Brei- en Haakfestival en bij alle leuke handwerkfeestje die nog gaan komen.



Ik naaide de vierkantjes steeds in lapjes van 3 bij 2 in verschillende kleurstellingen. Heerlijk werkje om te doen en ik ben bijna klaar. Met 26 lapjes komt het wel goed met die slinger! Nog een beetje oppimpen en dan kan hij op de stapel `afgewerkt`. Ik heb een lijst (boekwerk) bemaakt met things-to-do voor de 4e juni, er komt nog aardig wat op de planning de komende weken.
Ik heb er zo´n zin in, jullie ook?
Duimen jullie even mee voor goed weer?




4 opmerkingen:

  1. wat vrolijk en wat een lief cadeautje....jammer dat ik 4 juni een rondleiding heb maar is ook leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een lief vrolijk cadeau! We duimen mee voor goed weer hoor!!!
    Tot dan!
    rita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat ik zie dat je er iets leuks van maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo hee, dat zijn nog eens leuke kadootjes! :)

    BeantwoordenVerwijderen