Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 18 mei 2016

Prima Pima van Jellina

Was ik vorige week al heel enthousiast over de strengen Pima-katoen die in de kast liggen, gelukkig ben ik niet alleen. Jellina schreef gisteren een enthousiaste blogpost over dit garen en haakte (in record-tempo) een sjaal.

Foto

Je vindt alle informatie en de link naar het patroon op haar blog. Ze gebruikte 2 strengen van dit garen (à € 8,95). En ze beloofde de sjaal mee te nemen op het Brei- en Haakfestival, super!

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat Jellina ook komt en haar sjaal meebrengt, helemaal geweldig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige sjaal en de strengetjes garen zien er héél verleidelijk uit!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur. Door de kralen aan de punten ziet de omslagdoek er extra mooi uit. Jammer dat internet geen voelfunctie heeft.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...