Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 3 mei 2016

Eindelijk!

Eindelijk kwam vandaag weer een doosje unicat binnen, heerlijke lente kleurtjes zitten erbij!
Omdat er best wel wat lopende bestellingen waren - en een paar dames een rondje Arnemuiden kuierden in afwachting van de levering, en zodoende eerste keus hadden - zijn er al wel wat bollen weg. Het goede nieuws: volgende week komt er wéér een doos!Ook de kleur Pastel-Regenboog is er weer bij, deze bol is wat groter dan de andere (1090 meter, 29,95) en daar maak je een hele mooie, ruime omslagdoek van!
Omdat deze bol wat meer lengte heeft heb je genoeg garen voor lange franjes, zoals bij deze St. Jabobsschelp-sjaalWist je dat je alle kleuren Unicat in een langere lengte kunt bestellen? Vraag er gerust naar in onze winkel of per mail (jaffari@zeelandnet.nl). Omdat ik deze lengtes niet standaard op voorraad heb moet je rekening houden met een levertijd van ca. 4 weken.

Jorina maakte deze prachtige doek van de Pastel-Regenboog, wat een plaatje!
Deze foto nam ik bij een waterig zonnetje, maar dat past prima bij deze zachte tinten...Ze maakte gebruik van het patroon Sea Glass van Cecile Balladino (Eclectic Gipsyland), je kunt het patroon kopen via Ravelry


4 opmerkingen:

 1. Prachtig garen, dat staat ook no op mijn verlanglijstje.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi garen. En wat een prachtige omslagdoek. Je winkeltje ziet er erg mooi uit. :-).

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...