Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 7 mei 2016

Rokjesdag!

Wow, jongens - wat is dit een feest. Wat een lente vandaag (of zomer zo je wilt!) en dat nu zoveel mensen vrije dagen hebben. Het stroomde aardig vol hier, in Zeeland. Hup! Nu is het écht tijd voor zomerkleren. Voor de liefhebbers van een rokjesdag:


Hier gevonden. Niet meer dan een schema maar makkelijk aan te passen aan je garen en je maat!
En een voerinkje is niet overbodig :-)

Verder was ik een beetje afwezig deze dagen, ook ik probeerde te genieten van het mooie weer, vrije dag én vandaag van de verhalen van dochterlief die veilig thuisgekomen is!
Volgende week weer elke dag een ideetje, hoor!
Fijn weekend :-)


4 opmerkingen:

 1. Fantastyczne połączenie faktury kwiatków i ich kolorów. Cudo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu, een beetje vrijaf is je gegund hoor.
  En fijn dat jullie dochter weer heelhuids terug is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat Mirjam weer veilig thuis is! Ik kan me de verhalen al voorstellen! Geniet er maar van!
  Wat een mooi rokje!!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je even wat gas terugneemt en lekker van het mooie weer geniet. Dit gehaakte rokje is echt gaaf voor de zomer.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...