Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 14 mei 2016

Siobhan


Zooo, dat is even wennen! Moest opeens toch de deur weer dicht vandaag want het wás me toch koud! Als het een paar dagen zo mooi is geweest denk ik dat het nooit meer koud wordt. Dat valt tegen :-)
Alhoewel - als ik eerlijk ben - als het zo koud en guur is vind ik het helemaal niet erg om de Pinksterdagen heerlijk binnen te blijven. Geen gevoel van ik-moet-ergens-naar-toe-nu-het-kan, maar gewoon heerlijk thuis. De kinderen en manlief vinden het ook prima, dus ik kan heerlijk uitzien naar deze dagen.

Deze sjaal wilde ik jullie nog laten zien. Hij is gemaakt door Annemarie en mag even bij ons logeren.


Het patroon is Siobhan van Berniolie Designs en Annemarie gebruikte 2 bolletjes Fresco (à 100 gram/450 meter). Het is een plaatje!
Je kunt het Nederlandse patroon kopen op Ravelry of Etsy (het is niet bij ons te koop).
De rand is prachtig. Het loont dan ook om de sjaal goed te blocken/op te spannen: de puntjes van de sjaal komen dan prachtig uit!

Gisteren kwam er weer een grote doos van dit garen binnen, vrijwel alle kleuren zijn op voorraad. Ik blogde er hier en hier over.
Uiteraard kun je ook heel ander garen gebruiken, mits het fijn is en je hebt ca 900 meter nodig.


Hele fijne Pinksterdagen!

2 opmerkingen:

  1. Prachtige sjaal met een prachtige naam! (P.S. De vriendin van mijn nichtje heet zo, het het klinkt als iets van ´sjievohn´.)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...