Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 17 mei 2016

Konijntjes

Hebben jullie het nieuwste patroon van Sascha al gezien? Wat een schatje, dit kleine konijntje!

Dit patroontje komt over enkele maanden in het nieuwe boekje dat Sascha uit gaat brengen, maar het is ook al los te koop via Ravelry of Etsy.

Uiteraard is het complete pakketje ook weer bij ons te koop. Een pakketje bestaat uit het patroon, 2 bolletjes Stone Washed en een paar oogjes. (Neusjes hebben we helaas niet, maar ze zijn eenvoudig te borduren). Het pakketje kost 10,95 / verzenden 3,00
Bestellen mag altijd per mail, geef even aan welke kleurencombinaties je wilt ontvangen (uiteraard zijn vele combi´s mogelijk).


Superleuk bij het grote konijn uit het boek Lappenpoppen haken!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...