Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 22 december 2015

Sneeuw?

Bij gebrek aan koude, sneeuw en winterse omstandigheden een ideetje om in de winterse stemming te komen....
Misschien niet meer voor dit jaar maar deze sneeuwpopjes/kopjes van Ine zijn te leuk om niet te laten zien:


Je vindt het Nederlandse patroon op Aminette's World
(gratis patroontje)


Hier vind je de andere leuke (koop-)patroontjes, de moeite waard!


3 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerts, die ga ik vast eens proberen te maken. Ik wens jou en jouw en de jouwen een goede kerst en een veilig 2016. Ik hoop dat je nog heel lang blijft breibloggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...