Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 10 december 2015

Kerstvakantie

Het jaar loopt al weer een beetje op zijn eind, en de Feestdagen komen in zicht.
Ook dit jaar sluiten we de winkel dan voor enkele dagen! Misschien handig om te weten....?


De openingstijden in de laatste 2 weken zijn als volgt:

Maandag 21 december - gesloten
Dinsdag 22 t/m donderdag 24 december - geopend. op 24 december sluiten we om 16.00 uur.
Vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari - gesloten
Zaterdag 2 januari 2016 zijn wij weer geopend (9.00-16.00 uur).

Dus wil je wat haak- of breiwerkjes omhanden hebben tijdens de feestdagen: kom dan voor de Kerstdagen. In de tijd dat we gesloten zijn zal ik ook geen bestellingen verwerken.


Maar voor het zover is, moet ik nog even heel hard aan de slag!


2 opmerkingen:

  1. Lekker vooruit zicht lekker vakantie, rustig aan doen en genieten van het gezin. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je prettige eindejaarsfeesten en een deugddoende verlofperiode.Voor 2016 wens ik jou en je familie een goede gezondheid en veel haak en breiplezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...