Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 15 december 2015

Sfeer met restjes

Restje kant- of lacegaren over? Dan maak je een prachtige sfeerlichtje!


Leuk ontwerp van Monique Boonstra. Je kunt het gratis Nederlandse patroon downloaden via Ravelry.
Ben je op zoek naar andere bijzondere kantpatronen? Op Kantwerk.nl vind je hele bijzondere!
Ook op Ravelry vind je alle (Nederlandse) patronen terug van Monique.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke sfeerlichtjes!! Ik heb het patroontje meteen opgeslagen :-). Voor deze Kerst wordt het niet wat denk ik, maar misschien een volgende winter?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie, sfeervolle lichtjes. Wat een goed idee om ze zo te maken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...