Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 18 december 2015

Pannenlappen-paniek

Aaarhh!!! Buikpijn, paniek!
We hebben helaas een paar fouten ontdekt in het patroon van de Zeeuwse Knoop-pannenlappen!

Giovanna is bezig om het patroon te herschrijven, we gaan het checken, controleren, nakijken....
Heel even geduld, dan mail ik alle bestellers het nieuwe patroon toe!
Heb je het pakketje in de winkel gekocht? Mail me dan even!


3 opmerkingen:

 1. Dit is de nachtmerrie van een ontwerpster van patronen. Goed dat jullie de fout hebben ontdekt en het patroon nog beter gaan maken.
  Foutjes zijn gewoon menselijk en gelukkig is het probleem op te lossen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh hé, wat een opluchting. Dat dit bij iemand anders ook wel eens gebeurd. Gelukkig hebben jullie het ontdekt en veel succes met het nasturen van de patronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen paniek, jullie hebben het ontdekt en herstellen de fout is goed toch. Diep ademen halen en rustig uitblazen :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...