Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 7 december 2015

Rendier

In onze kerst- en winterversieringen veramerikaniseren we nogal (mooi woord, moet je eens 10 keer achter elkaar zeggen...). Ik geloof niet dat een rendier tussen mijn oude kerstballen zit (maar ja, ik ben ook al best oud....). Die kerstman komt er hier ook niet in (liever een kerststal), maar voor wie wel wil:


En dan een pot Koning Winter-thee van Sjokadoo zetten, hmmmmm!
Het patroon van deze theemuts vind je hier (Koop-patroon, Engels) of via Ravelry

En dan - met een boek - op de bank, uiteraard met dit kussen:

Reindeer Cushion

Dit patroon (tja, ook Engels, maar daar zijn die Rendieren dus zo populair!) koop je hier of ook via Ravelry.

Deze is mijn favoriet, van Mijn eigen Plekkie


H'm ik word knettergek van alle ideetjes die ik tegenkom......


4 opmerkingen:

 1. heb je de nieuwe lalylala al gezien............geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een hele leuke gezellige theemuts. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat zijn ze leuk zeg!!!

  http://woolpalace.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat lief dat je mijn creatie van destijds ook geplaatst hebt....ik mag je de hand schudden hoor,ha,ha....ik word zelf ook ooit gek van al die creaties die ik zie en dan heb ik het nog niet eens over wat er nog allemaal vanzelf in mijn hoofd spookt als ideetjes....zucht...had een dag maar 48 uur,ha,ha

  Liefs
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...