Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 17 december 2015

Meesje

Hoe leuk is dit? Gemaakt van restjes (eeeh, maar dan wel in de juiste kleuren, haha)! Je vindt een uitgebreide tutorial op Craftbits.com.

Cute Bird Made Of Leftover Yarn:


4 opmerkingen:

 1. Oh, wat leuk!!! Ik had de foto op fb gezien maar kon nergens een beschrijving vinden. Nu ga ik jouw link eens proberen!! Super!!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schattig!!!! Zo knap hoe jij dit alles steeds weer weet te vinden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd! Leuk om er veel in de kerstboom te zetten, maar misschien moet je dan nu al beginnen voor volgend jaar. Fijne dagen en groeten El

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dit vogeltje. Ga er eens kijken hoor.

  BeantwoordenVerwijderen