Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

vrijdag 11 september 2015

Zeg het met bloemen!

Nu het van dat heerlijke nazomer-weer is probeer ik nog wat van de bloemen in de tuin te genieten. Een flinke herfstbui kan het zomaar doen eindigen.
Gezien de ligging van ons huis em de kleine oppervlakte kun je niet echt spreken van een tuin, we proberen de ruimte 's zomers op te fleuren met veel eenjarigen (nou, sommige fuchsia's gaan al meer dan 20 jaar mee...) - dus het verschil tussen zomer en winter is enorm! Nog even genieten nu het nog kan.

Om maar in de bloemen te blijven: Atty maakte weer een prachtige bloemensjaal. Ze haakte deze van restjes katoen, en het is een plaatje! Stel je in op héél veel draadjes wegwerken, maar dan heb je ook wat. Op haar blog vind je de zéér uitgebreide beschrijving in het Nederlands. (en in het Engels hier)


O, deze zou ik écht wel willen maken....
(ik word aan het begin van een nieuw seizoen helemaal hoteldebotel van mijn wensenlijst en to-do-list)


Geweldig mooi gemaakt! En wil je liever een wintervariant? Dan kies je in plaats van katoen een warmer draadje.
Op Atty's blog vind je nog veel meer ideeën en patronen, je vindt ze hier op een rijtje.
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...