Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 17 september 2015

Vroeg

Nu het buiten zo donker en nat is, is het helemaal niet zo gek om te bedenken dat het over 3 maanden alweer Kerst is (en met de pepernoten volop in de winkels en de Pieten-discussie krijg je ook met warm weer wel winter-feelings!). Vandaag zag ik dat Christel Krukkert een nieuw patroon voor een kerstengeltje heeft gemaakt - je kan er maar vroeg bij zijn, dames!


Het Nederlandse patroon kun je kopen via de website Amigurumis. En daar vind je ook nog meer leuke patronen voor de Kerstdagen, je vindt ze hier op een rijtje.

8 opmerkingen:

 1. Mooi allemaal weer...
  Alvast een heel mooi weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh het engeltje is superleuk.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeg? Het valt mee hier liggen al pepernoten, kerstballen en oliebollen in de winkel. Je kunt het maar beter klaar hebben staan. Wat een leuke engel!
  Hartelijke groeten El

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het patroontje al binnen maar wacht nog even met het te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt inderdaad nog zo ver weg maar schijn bedriegt. Na de herfstvakantie gaat het in sneltreinvaart te beginnen met Sint Maarten maar dat vieren jullie, geloof ik, niet. Dus kom maar op met die kerstpatroontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben dol op engeltjes haken, deze ga ik toevoegen aan mijn verzameling!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, dank je voor het delen.........:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...