Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 24 september 2015

Binnen

Breien voor in je interieur is helemaal hot :-)
Kussens, dekens, plaids, poefs - je bedenkt het maar en het is er. Vooral nu we weer meer binnenzitten. Een windlicht kan ook nog een manteltje krijgen:

Deze gebreide jasjes rond een windlicht (of vaas) vind ik bij Garnstudio. Maar ik vond nog meer leuke voorbeelden!


Zomaar een "losse kabel"rond je licht.
Ik vond 'm hier.


Of de kabel halverwege... hier vandaan.

Heb je geen windlicht of grote vaas?
Geen nood - van een weckpotje maak je zo een eigen lichtje.Je kunt natuurlijk helemaal los in je huis.... :-)


Wel even opletten bij het aansteken, uiteraard!Van deze windlichtjes zijn geen patronen, elk glas of windlicht heeft zijn eigen maat. Gewoon wat proberen, meten, passen. Leuke steekjes uitproberen ...... :-)

En ben je dan nog niet uit-gebreid?
Dan maak je nog de kabel-krans waar ik eerder over blogde!
Klik hier voor de beschrijving.2 opmerkingen:

 1. Zou je met die breisels rond een windlicht nog op moeten passen met synthetisch garen? Dat het niet smelt bedoel ik? Vooral met die kleintjes.
  Geniet elke keer erg van je berichtjes, hartelijk dank
  gr. Froukje Jellema

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke breisels allemaal, geef je daar ook een zak tijd cadeau bij Jeanet als we de wol kopen?? Dan kom ik zeker binnenkort weer eens langs bij jou ;-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...