Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 1 september 2015

Baby-mobile

Het is erg leuk om voor babies (en ouders!) een kraamcadeautje te maken. Deze mobile zag ik bij Troetels en Zo, waar je de gratis Nederlandse beschrijving kan vinden.


(foto's en idee: Troetels en Zo).

Kijk beslist verder op dit leuke blog - je komt dan nog veel meer leuke ideetjes tegen!!


3 opmerkingen:

 1. Ik volg Troetels en zo al een tijdje, dus deze grappige baby-mobiel had ik al ontdekt. Nijlpaarden zijn weer eens iets anders om te gebruiken dan bijvoorbeeld schaapjes.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Dames,

  Is er iemand die weet wie dit soort spullen maakt?
  Ik zou heel graag zo'n mobiel willen als plaatje 1, maar ik heb zelf nog nooit gehaakt en ik gun mijzelf hier ook geen tijd voor.
  Hoor graag van jullie.

  M.v.g. Merlijn Hagedoorn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...